Joulun lähestyessä joulukalenterin luukut alkavat käydä vähiin. On aika siirtyä kaupunkikohteissa niihin suurimpiin suosikkeihin. Yksi niistä löytyy Thaimaasta.

Kyseessä on maan pääkaupunki Bangkok. Kaupunki on tunnettu hienoista temppeleistään ja maukkaasta katuruoastaan. Bangkok aiheuttaa useiden muidenkin aasialaisten suurkaupunkien tapaan välittömän kaikkien aistien ylikuormituksen. Liikennettä on liikaa, ihmisiä on liikaa, hyvää ruokaa on liikaa, kaikkea on liikaa. Moni asia hämmästyttää ja kummastuttaa pientä kulkijaa, mutta silti pidän tästä hässäkästä todella paljon.

Kuvassa on Wat Phon temppelin kuuluisa makaava buddhapatsas. Temppelin alueella on paljon muutakin nähtävää, kuten upeita suuria stupia. Tämä on yksi niistä paikoista, joihin jotenkin omituisesti päädymme jokaisella Bangkokin vierailulla.

Kaikki joulukalenterin luukut löytävät täältä.

Muut kirjoitukseni kohteesta Bangkok:

2 kommenttia

 1. Rosa 19.12.2017 at 09:27

  Tämä olikin helppo arvata kun on itse seisonut patsaan vieressä. Bangkok yllätti minut positiivisesti. Olin kuvitellut kaupungin paljon kaaottisemmaksi.

  Vastaa
  1. Aron 19.12.2017 at 11:41

   Onhan Bangkokilla toki rauhallinenkin puolensa, mutta kyllä välillä vilskettä ja vilinää on vähintään tarpeeksi. En esimerkiksi haluaisi itse ajella autolla Bangkokin liikenteessä. 🙂 Mutta kiva on kaupunki joka tapauksessa.

   Vastaa

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *