Toiseksi viimeinen luukku joulukalenterissa, toiseksi viimeinen kaupunkikohde. Tämän suurkaupungin on moni tunnustanut suosikikseen. Minä en ensimmäisellä vierailulla vielä tähän kaupunkiin ihastunut, mutta toisen kerran jälkeen olin myyty. Kaupungissa on tarjolla kaikkea loputtomasti. Kaipaat sitten ruokaa, kulttuuria, nähtävyyksiä tai shoppailua, löydät tästä kaupungista varmasti etsimäsi. Kesäisin voit viettää täällä myös rantalomaa.

Kyseessä on New York, tuo kaupunkien kaupunki. New York on tunnettu ikonisista pilvenpiirtäjistään ja laajasta etnisestä kirjostaan. Kaupunki on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. New York on itse asiassa niin tuttu näistä yhteyksistä, että se tulee ainakin minulle ensimmäisenä mieleen kaikista kuvista, joissa näkyy korkeita taloja.

Kuva on otettu Top of the Rockista, joka on oma ykkössuosikkini New Yorkin näköalapaikoista. Tuona aurinkoisena päivänä poltin naamani maisemia ihaillessani, sillä en hoksannut laittaa aurinkorasvaa. Arvelin, ettei korkeiden talojen varjossa voi nahkaansa polttaa. Tilanne oli toki ihan toinen tuolla ylhäällä.

Kaikki joulukalenterin luukut löytävät täältä.

Muut kirjoitukseni kohteesta New York:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *