Vastaan tuli edullinen tarjous, johon kuului kelvolliseen yhteishintaan yöpyminen Hotelli Kämpin premium deluxe -huoneessa sekä kolmen ruokalajin historiallinen illallismenu hotellin ravintolassa alkumaljoineen ja ruokajuomineen. Emme voineet olla tätä käyttämättä.

Illallisesti kerron tarkemmin Sapuskalle!-blogini puolella. Tässä muutama sananen itse hotellivierailusta.

Hotellin kaikki tilat huokuvat arvokkuutta, jota tällaisesta hienosta historiallisesta rakennuksesta voisi olettaakin löytyvän. Vastaanottoaula avautuu ylöspäin kokoustiloja sisältävään toiseen kerrokseen asti. Käytävillä on tarjolla istuimia ja muita huonekaluja hauskoina yksityiskohtina.

Joulukuisena lauantaipäivänä hotelli näytti olevan täynnä ja klo 15 aikaan ei huonetta vielä ollut valmiina. Tätä kovasti pahoiteltiin ja olisimme saaneet nauttia drinkit hotellin baarissa odotellessamme. Lähdimme kuitenkin kaupungille kävelemään. Palatessamme reilun tunnin kuluttua näytti edelleen vahvasti siltä, että huonetta ei olisi valmiina. Puhelinsoiton ja pienoisen ihmettelyn jälkeen huone kuitenkin löytyi ylimmästä yhdeksännestä kerroksesta ja pääsimme asettumaan taloksi.

Huone oli oikein passelin kokoinen. Huone oli siisti ja sänky mukava. Tarjolla olisi ollut myös unimenu, josta olisi ilman lisämaksua voinut valita haluamansa tyynyn.

Marmoripintainen kylpyhuone oli varsin tyylikäs. Sieltä löytyi sekä amme että suihku. Kylpytakit ja tohvelit löytyivät myös.

Illallispaikkamme Brasserie Kämp oli puitteiltaan varsin juhlava. Samaisessa ravintolassa on tarjolla hotellin aamiainen.

Huoneestamme oli näkymät sisäpihalle, jossa lasikaton alla näkyi Galleria Esplanadin kauppakeskus.

Aamiaisaikaan oli ruuhkaa ja pääsimmekin näin tutustumaan myös baarin puolelle, kun varsinainen ravintolasali oli jo täynnä. Aamiainen oli varsin kattava ja maukas. Hieman tuli taas liioiteltua ja senpä vuoksi pärjäsimmekin hyvin iltapäivälle ennen seuraavaa ateriaa.

Yhteenvetona Kämp oli varsin miellyttävä majoitustuttavuus. Puitteet olivat upeat. Palvelu oli kaikin puolin ystävällistä ja huomaavaista. Harmillisesti huoneen saaminen kesti yllättävän kauan. Nähtävästi vieraat ovat näin pikkujouluaikaan halunneet pitää huoneitaan tavallista pidempään. Hinta yllätti edullisuudellaan. Yhden yön varauksena on muissa Suomen kaupungeissa joutunut joskus vähän edullisemmaksikin profiloituneen ketjun hotellista pulittamaan saman hinnan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *