Ajattelin tänä vuonna kokeilla joulukuun kunniaksi tehdä blogiini joulukalenterin. Mietin hetken aihetta ja päädyin varsin pian kaupunkikohteiden esittelyyn. Nämä kun kohteina ovat aina tuntuneet omimmilta. Kaikki joulukalenterini kaupungit ovat omia suosikkejani, mutta ne ihan ykkössuosikit olen jättänyt viimeiseksi. Osassa kaupungeista olen päässyt käymään vain kerran, osassa olen käynyt useasti.

Ensimmäisestä luukusta löytyy eteläisen naapurimaan pääkaupunki Tallinna. Kuva on siitä kliseisimmältä paikalta, eli raatihuoneentorilta. Vanhakaupunki on hieno ja sen kapeilla kaduilla on kiva vain haahuilla päämäärättömästi. Ennemmin tai myöhemmin päätyy aina tähän torille. Kivoja kahviloita ja hyviä ravintoloita löytyy liki loputtomasti. Hintatasokin on Helsinkiä matalampi.

Tallinnassa olen käynyt useita kertoja, joskin ensimmäisestä kerrasta ei niin kauhean monta vuotta ole. Muistan edelleen, kuinka hämmästynyt olin ensimmäisellä vierailulla. Miksi kukaan ei kertonut, että Tallinna on niin kiva? Onneksi Helsingistä Tallinnaan pääsee niin helposti.

Tästä se lähtee. Tervetuloa mukaan ja hauskaa joulunodotusta!

Kaikki joulukalenterin luukut löytävät täältä.

Muut kirjoitukset kohteesta Tallinna:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *