Las Vegas Boulevardin kaistojen välisellä keskialueella, siinä ihan Stripin eteläpäässä, nököttää melkoisen ikoninen tervetulotoivotus. Kyltti on tuttu niin elokuvista kuin tv-sarjoistakin. Vuonna 1959 pystytetyssä kyltissä lukee ”Welcome to Fabulous Las Vegas, Nevada”.

Kyltin luota löytyy aina joukko turisteja jonottamassa valokuvautumisvuoroaan. Paikalla saattaa myös olla ystävällinen kaveri, joka rahaa vastaan ottaa turisteista heidän omilla kameroillaan mainioita kuvia. Kaveri varmasti osaa hommansa, mutta hän ei ole mikään virallinen kuvaaja, ihan itse on tämän työn itselleen keksinyt. Hänen palveluksiaan ei tarvitse käyttää, kuvansa voi ottaa myös itse. Vuoroaan kannattaa kuitenkin odottaa kiltisti, sillä muuten kuvaansa saa aina muita turisteja.

Kyltin toisella puolella näkyvät sanat ”Drive carefully. Come back soon”. Tämän toisen puolen monet näkevät kyltille saapuessaan, sillä kyltin vieressä sijaitseva pysäköintialue sijaitsee kaupungista poispäin vievien kaistojen puolella. Silti tämä teksti yleensä pääsee unohtumaan, koska sitä ei juuri kukaan valokuvaa. Eipä minullakaan ole siitä kuvaa, vaikka sitä suositumpaa toista puolta olen kuvannut kahteenkin otteeseen.

Muut kirjoitukset aiheesta Las Vegas:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *